A-lehdet asiakaspalvelu

☎ 6000 3301

A-lehdet yhteystiedot

Jotta ottaa yhteyttä A-lehdet asiakaspalveluun, käytä A-lehdet yhteystiedot

Mikä on A-lehdet yhtiö ja mitä se tekee?

A-lehdet on suomalainen mediatalo, joka luo parhaan sisällön unelmille ja elämän erilaisille tarpeille. Yrityksen jatkuva menestys on laadukkaiden aikakauslehtien yhdistelmä, joka innostaa digitaalisia yhteisöjä ja uusia innovaatioita.

Perheyrityksen tarina alkoi Helsingissä vuonna 1933, jolloin perustettiin Apu-lehti. Nyt A-lehdet-konserniin kuuluu A-lehdet Oy, A-lehdet Dialogi Oy ja Suomen Design Shop Oy. Lisäksi konserni omistaa puolen Oma Terveys Oy: sta. Kaikkiin ryhmään liittyviin lehtiin voidaan tutustua verkkosivulla tai A-lehdet asiakaspalvelunavulla käyttämällä A-lehdet yhteystiedot.

A-lehdet kertoo tarinoita maailman tapahtumista ja suuntauksista, sekä mielenkiintoisista ihmisistä, painetuista ja digitaalisista tiedotusvälineistä. Joka viikko sen brändit tavoittavat miljoonia suomalaisia, jotka ovat kiinnostuneita monista aiheista, esimerkiksi kodin remontoinnista sisustukseen, ruoanlaittoon, harrastuksiin tai hyvinvointiin.

A-lehdet yhteystiedot ja valita sopivan tavan ottaa yhteyttä yhtiöön

Melkein kaikki lehtiä koskevia asioita voidaan helposti hoitaa verkossa vain kirjautumalla  a-lehdet/asiakaspalveluun. Mutta jos asiakkaalla ei ole tunnusta tai ei ole mahdollista käyttää verkkosivua, on valikoima tapaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun saadakseen apua tai neuvonta.

 • A-lehden puhelin vaihteen numero on 0975961;
 • chat neuvonta palvelee arkisin klo 10-16, se helposti löytyy verkkosivun oikealla alapuolella;
 • asiakaspalvelun puhelinnumero on 097596600 ja se on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 8-17;
 • jos on tarve käydä A-lehden toimistossa, se on mahdollista löytää osoitteessa Risto Rytin tie 33 (Kulosaari), Helsinki;
 • lähettää kirjeen voidaan osoitteeseen A-lehdet Oy, 00081 A-lehdet;
 • ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse voidaan osoitteeseen a-tilaus@a-lehdet.fi;
 • osoitteenmuutoksesta pitää ilmoittaa numerossa 0600 96363;
 • jos on kysyttävä maksupalvelusta tai halutaan tietää lisää Pay-Form palvelusta, ota yhteyttä maksupalvelun tarjoajan asiakaspalveluun. Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@bambora.com, puhelinnumero +358 93 158 2555 tai käy se verkkosivulla https://www.bambora.com/fi/fi/. Mutta maksuihin liittyvissä asioissa ollaan yhteydessä asiakaspalveluun A-lehdet;
 • tekemään A-lehdet peruutus pitää ottaa yhteyttä suoraan A-kustannus Oy:yn numerossa 09 75 961 tai osoitteessa PL 164, 00811 Helsinki.

Millä yhteyskanavilla A-lehdet asiakaspalvelu palvelee sen yritysasiakkaita?

A-lehtien yksi tärkeimmästä tavoitteesta on auttaa asiakkaita menestymään. Kun yritysasiakkaat tarvitsevat apua, A-lehti mediatalo on aina valmis auttamaan. Myös yhtiö halua kehittää ja avata uudet mahdollisuudet yhteen toimeen. Siis tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun ja siellä löydetään parhaat keinot tavoitteiden saavuttamiseen.

 • palvelunumero yrityksille on 050 414 4200;
 • jos kysymys ei ole työkappaleita koskevista lehtitilausasioista, ollaan yhteydessä asiakaspalvelun numeroon 09 759 6600;
 • voidaan lähettää kirjeen sähköpostitse osoitteeseen yritysasiakkaat@a-lehdet.fi;
 • jos pitää ottaa yhteyttä tiettyyn ihmiseen A-lehtien joukosta, parasta on lähettää sähköposti. Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@a-lehdet.fi. Jos et ole varma, miten tarvittavan henkilön nimi kirjoitetaan, on parempaa tarkista sivulta a-lehdet.fi/yrityksille/ota-yhteytta, missä on koottu erilaisten osastojen yhteyshenkilöt;
 • kaikkiin mainontakysymyksiin ja lisätietojen saadakseen ota yhteyttä mediamyynti@a-lehdet.fi tai puhelimitse 0975961;
 • tilatakseen A-lehtien uutiskirjeen jäätä yhteystietoja sivulla lehtitilaukset.a-lehdet.fi/uutiskirjeen-tilaus ja tilaus tehdään nopeasti

A-lehdet sosiaalisessa mediassa

A-lehdet yhtiö haluaa olla aktiivisesti mukana media-alan muutoksessa, siksi se on mukana myös monissa suositussa sosiaalisessa mediassa. Nyt A-lehtien uusin lehti on Tube-lehti. Se ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Tässä lehdessä kerrotaan Youtube- maailmasta syvästi ja se on suunnattu pääasiassa 8-18 vuotiaille, lähinnä tytöille.

Lisäksi A-lehdillä on suosittuja nettisivustoja, kuten:

 • Lily.fi.  Se on Trendi-lehden nettisivusto, joka on erittäin suosittu nuorten naisten kanava shoppailuihin, viihteeseen ja muuten vain lukemiseen ja keskusteluun.
 • Terve.fi verkkosivusto on täysin terveydestä jossa on kaikelaisia laadukkaita juttuja ja tarinoita.
 • Meilläkotona.fi on A-lehtien sisustuslehtien yhteinen nettisivusto,josta löytyy sisustusjuttuja, kauniita kuvia, DIY- ideoita ja vinkkejä.

Paitsi niitä verkkosivuja A-lehdeillä on sivut suosituissa sosiaalisessa mediassa, joissa on mielenkiintoisia uutisia luettavissa, uutuuksia ja ehdotuksia. Ihmiset voivat kommentoida seinällä, keskustella muiden asiakkaiden kanssa tai vaikkapa lähettää yksityisviestiä yhtiölle. Seurata A-lehtiä voidaan:

Mikä on A-lehdet tilaajalahja ja mitkä muut edut asiakkaat saavat?

A-lehdet tarjoaa suuren ja laajan valikoiman lehtiä, joista jokainen asiakas voi helposti löytää suosikki. Esimerkiksi voidaan tilata Apu-viikkolehden, joka on tullut suomen suosituimmaksi ja luetuimmaksi lehdeksi. A-lehtiin kuuluvat seuraavat lehdet:

 1. yleisaikakauslehti Apu
 2. ristikkolehti ApuKrypto
 3. ristikkolehti ApuRistikot
 4. terveyslehti Apu Terveys
 5. asumisen lehti Avotakka
 6. teinityttöjen lehti Demi
 7. naistenlehti Eeva
 8. kulttuurilehti Image
 9. naistenlehti Kauneus ja Terveys
 10. asumisen lehti Kotivinkki
 11. ruokalehti Maku
 12. vapaa-ajan asumisen lehti Meidän Mökki
 13. asumisen lehti Meidän talo
 14. matkailulehti Mondo
 15. muotilehti Trendi (verkkoyhteisö Lily)
 16. autolehti Tuulilasi
 17. asumisen lehti Unelmien Talo & Koti
 18. puutarhalehti Viherpiha
 19. terveyslehti Voi Hyvin

Kaikki lehdet on mahdollista tilata ja nauttia kotona. A-lehdet myös tarjoaa mahdollisuutta lukea tilaamia lehtiä verkkoversiona, mobiililaitteella tai tabletilla. Jos selata lehtiarkistoa, on mahdollista edes hakea vanhojen lehtien sisältöä.

Tilaamalla lehtiä on mahdollista saada A-lehdet tilaajalahjakaupan päälle. Tutustua kaikkiin tarjouksiin ja ehtoihin voidaan A-lehtien verkkosivulta lehtitilaukset.a-lehdet.fi.

Onko mahdollista tehdä A-lehdet peruutus?

Jokaisella asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksen, jos ei enää ole halua tai tarvetta saada lehtiä.

Kaikki kestotilatut lehdet täytyy peruuttaa ja irtisanoa erikseen, siis jokaisella lehdellä (jos niitä on muutama) on oma lasku, minkä pitää maksaa. Määräaikaiset tilaukset loppuvat tilausjakson loppuun. Kestotilaukset ovat sellaiset, että lehti tulee asiakkaalle kestona, niin kauan, kunnes irtisanotaan tilauksen. Lehti täytyy aina peruuttaa ilmoittamalla kustantajalle. Jos asiakas ei maksaa laskuja, se ei tarkoittaa lehtien peruuttamista, vain antaa lisäongelmia kun velat ilmestyvät.

Tehdä peruutuksen on mahdollista:

 • netissä, pitää tehdä  A-lehdet kirjaudun netti asiakaspalveluun, sitten valita Tilauksen- kohdasta lehden, jota halutaan peruuta;
 • soittamalla  A-lehdet asiakaspalveluun peruutus, missä ammattimaiset avustajat auttavat peruuttaa haluaman lehden ja kysyvät kaikki mitä siihen tarvitaan;
 • lähettämällä peruutusilmoituksen sähköpostitse. Peruutusilmoitus saa kyllä olla vapaamuotoinen, mutta pitää muistaa antaa kirjeessä asiakkaan numero (joka on on jokaisen lehden takakannessa), nimi ja postinumero.

Jos halutaan tehdä peruutuksen, pitää ottaa huomioon, että peruutusoikeus ei koske digilehtiä. Mikäli ostotapahtumassa on yksi tai muutama tilausta, niin yhden tilauksen peruuttaminen tarkoittaa, että peruutetaan kaikki ostotapahtuman tilaajalahjat.

Kirjaudu A-lehdet -omaan sivuun ja saa kaikki asiat hoidettuna

Kirjautuminen A-lehtien palveluun netissä antaa todella monta mahdollisuuksia hoitaa asiat itse ottamatta yhteyttä asiakaspalveluun. Rekisteröiminen on todella helppoa, jos kerran on jo antanut asiakas- ja postinumero – yhdistelmälle ja on saanut salasanan, ollaan rekisteröitynyt ja voidaan kirjautua sisään.

Samalla sähköpostiosoitteella ei saa liittää muutamaan asiakasnumero-postinumero -yhdistelmään. Sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksena. Siihen lähetetään linkin, josta päästään luomaan salasanan.

Mitä voidaan tehdä kirjautuessa palveluun netissä?

 1. tilata tai peruuttaa lehtiä
 2. muuttaa asiakastietoja, muun muassa osoitetta
 3. lähettää lahjakortin
 4. tarkistaa, minkä lehden saadaan henkilökohtaiseen tilaus hintaan
 5. vaihtaa tilauksen tyypin
 6. päästää nopeasti asiakaspalveluun lähettämällä viestin. Se on helpompaa, koska kun ollaan kirjautunut, palvelijalla on jo jotkut tiedon asiakkaasta ja asioiminen on nopeampaa.

Missä tilanteissa on hyödyllistä pyytää apua asiakaspalvelusta?

Tarvittaessa apua tai neuvontaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja saa välittömästä ammattimaista apua. Joskus kysymykset ovat yleiset, vastaukset joihin eivät tarvitse henkilökohtaista apua. Sille tarkoitukselle verkkosivulla on luotu jakso, missä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin on koottu. Mahdollisimmat kysymykset on jaettu aiheeksi, jotta vastausten löytämisen olisi helpompaa.

Osoitteenmuutokset:

 • Pitääkö ilmoittaa, jos osoite on muuttamassa?
 • Mihin ilmoitetaan osoitteenmuutoksen?
 • Miksi lehti tuli vanhaan osoitteeseen, vaikka on ilmoittanut osoitteenmuutoksesta?

Peruutukset:

 • Miten tehdään peruutuksen?
 • Miksi lehti on tullut, jos on tehnyt peruutuksen jo pitkän ajan sitten?
 • Jos ei vain makseta tilauksesta, peruuttaako se automaattisesti?

Tilaaminen ja laskutusasiat:

 • Miten voidaan tilata lehden?
 • Täytyykö rekisteröityä tehdäkseen tilaukset?
 • Milloin saa ensimmäisen lehden tilauksen jälkeen?
 • Mitkä maksu mahdollisuuksia on maksaa tilauksen?
 • Milloin voidaan maksaa tilauksesta?
 • Onko mahdollista saada taukoa lehden tilaukseen?

Nettiongelmat:

 • Rekisteröityminen ei onnistu sähköpostiosoitteella, missä voi olla vika?
 • Mitä tehdä, jos on unohtanut käyttäjätunnuksen?
 • Onko helppoa saada uuden salasanan, jos on unohtanut vanhan?
 • Mistä voidaan löytää asiakasnumeron?
 • Miksi kaikki tilaukset ei näy, kun kirjautuu sisään?

Lehden jakelu:

 • Miksi tilaama lehti ei tullut?
 • Tuli väärän lehti, minne ilmoittaa?
 • Lehdessä, joka tuli, on muun asiakkaan nimi ja osoite, miten voidaan lähettää sen takaisin tai oikealle asiakkaalle?

Tilaajaedut:

 • Milloin saa tilaajalahja?
 • Ei ole saanut digilehden lunastus ohjetta, miksi?
 • Miten saa K-Plussa-pisteitä tilauksesta?

Jos asiakas ei löytänyt vastausta kysymyksiin tai aihe tarvitsee enemmän henkilökohtaista apua, ota yhteyttä  A-lehdet asiakaspalveluun. On nopeampaa lähettää viestin lomakkeella osoittamalla asiakasnumeron ja osoitteen. Mutta on mahdollista saada apua myös muilla tavoilla, vain käytä A-lehdet yhteystiedot valitse sopivan tavan.

 

11 Comments

 1. kalevi teppo

  apu lehti ei tullut saanko uuden lehden kalevi teppo pihlajatie 13B 04480 haarajoki asnro 169818455

  Reply
 2. eira teppo

  apu lehti ei tullut saanko uuden asnro 169818455

  Reply
 3. Aija Koppnen

  En jatka enään Apu terveys lehden tilausta, katkaisen lehden tilauksen nyt. miten lasun maksu, voitteko ottaa sähköpostitse yhteyttä.

  Reply
 4. Raija Rantanen

  Miksi apu krypto ei tullut? As no 125552222 läh. 13.12.2019

  Reply
 5. Riitta Laitinen

  Pyydän, että lopetatte Avotakka-tilaukseni osoitteeseen:
  Jenni Laitinen, Kyllöläntie 18, 40600 JYVÄSKYLÄ mahdollisimman pian.
  Olen maksanut tilauksen lukuunottamatta 30.4.2020 päivättyä
  laskua, josta on erästä 3/3 tullut huomautuslasku 36,00 euroa.
  Maksan ko. laskun tänään.

  Reply
 6. Riitta Laitinen

  Ks. ylläoleva viesti.

  Reply
 7. Hely Salmi

  Haluan peruuttaa Eeva-lehden tilauksen heti kun voimassa oleva tilaus päättyy.

  Reply
 8. aila vikki

  haluan peruuttaa nämä lehdet heti kotivinkki ja apu terveys onnistuuko näin

  Reply
 9. aila vikki

  miksei tämä ole suomeksi en ymmärrä tätä tekstiä

  Reply
 10. Pirjo Vuori

  Sain Eeva-lehden laskun jatkuva tilaus alkaa 30.12.2020 mutta edellisen laskun
  alkamispäivä oli 29.01.2020 onko yksi kk molemmissa laskuissa.

  Reply
 11. gmviherpiha

  lopetan tilauksen APU as.n13812300 tilaus numero1008172379. MIKSI ? EI pääse puhelimella RAHAT KISKOTAAN VAAN

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonPuhelutiedot