Jotta ottaa yhteyttä A-lehdet asiakaspalveluun, käytä A-lehdet yhteystiedot

Mikä on A-lehdet yhtiö ja mitä se tekee?

A-lehdet on suomalainen mediatalo, joka luo parhaan sisällön unelmille ja elämän erilaisille tarpeille. Yrityksen jatkuva menestys on laadukkaiden aikakauslehtien yhdistelmä, joka innostaa digitaalisia yhteisöjä ja uusia innovaatioita.

Perheyrityksen tarina alkoi Helsingissä vuonna 1933, jolloin perustettiin Apu-lehti. Nyt A-lehdet-konserniin kuuluu A-lehdet Oy, A-lehdet Dialogi Oy ja Suomen Design Shop Oy. Lisäksi konserni omistaa puolen Oma Terveys Oy: sta. Kaikkiin ryhmään liittyviin lehtiin voidaan tutustua verkkosivulla tai A-lehdet asiakaspalvelunavulla käyttämällä A-lehdet yhteystiedot.

A-lehdet kertoo tarinoita maailman tapahtumista ja suuntauksista, sekä mielenkiintoisista ihmisistä, painetuista ja digitaalisista tiedotusvälineistä. Joka viikko sen brändit tavoittavat miljoonia suomalaisia, jotka ovat kiinnostuneita monista aiheista, esimerkiksi kodin remontoinnista sisustukseen, ruoanlaittoon, harrastuksiin tai hyvinvointiin.

A-lehdet yhteystiedot ja valita sopivan tavan ottaa yhteyttä yhtiöön

Melkein kaikki lehtiä koskevia asioita voidaan helposti hoitaa verkossa vain kirjautumalla  a-lehdet/asiakaspalveluun. Mutta jos asiakkaalla ei ole tunnusta tai ei ole mahdollista käyttää verkkosivua, on valikoima tapaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun saadakseen apua tai neuvonta.

Millä yhteyskanavilla A-lehdet asiakaspalvelu palvelee sen yritysasiakkaita?

A-lehtien yksi tärkeimmästä tavoitteesta on auttaa asiakkaita menestymään. Kun yritysasiakkaat tarvitsevat apua, A-lehti mediatalo on aina valmis auttamaan. Myös yhtiö halua kehittää ja avata uudet mahdollisuudet yhteen toimeen. Siis tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun ja siellä löydetään parhaat keinot tavoitteiden saavuttamiseen.

A-lehdet sosiaalisessa mediassa

A-lehdet yhtiö haluaa olla aktiivisesti mukana media-alan muutoksessa, siksi se on mukana myös monissa suositussa sosiaalisessa mediassa. Nyt A-lehtien uusin lehti on Tube-lehti. Se ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Tässä lehdessä kerrotaan Youtube- maailmasta syvästi ja se on suunnattu pääasiassa 8-18 vuotiaille, lähinnä tytöille.

Lisäksi A-lehdillä on suosittuja nettisivustoja, kuten:

Paitsi niitä verkkosivuja A-lehdeillä on sivut suosituissa sosiaalisessa mediassa, joissa on mielenkiintoisia uutisia luettavissa, uutuuksia ja ehdotuksia. Ihmiset voivat kommentoida seinällä, keskustella muiden asiakkaiden kanssa tai vaikkapa lähettää yksityisviestiä yhtiölle. Seurata A-lehtiä voidaan:

Mikä on A-lehdet tilaajalahja ja mitkä muut edut asiakkaat saavat?

A-lehdet tarjoaa suuren ja laajan valikoiman lehtiä, joista jokainen asiakas voi helposti löytää suosikki. Esimerkiksi voidaan tilata Apu-viikkolehden, joka on tullut suomen suosituimmaksi ja luetuimmaksi lehdeksi. A-lehtiin kuuluvat seuraavat lehdet:

 1. yleisaikakauslehti Apu
 2. ristikkolehti ApuKrypto
 3. ristikkolehti ApuRistikot
 4. terveyslehti Apu Terveys
 5. asumisen lehti Avotakka
 6. teinityttöjen lehti Demi
 7. naistenlehti Eeva
 8. kulttuurilehti Image
 9. naistenlehti Kauneus ja Terveys
 10. asumisen lehti Kotivinkki
 11. ruokalehti Maku
 12. vapaa-ajan asumisen lehti Meidän Mökki
 13. asumisen lehti Meidän talo
 14. matkailulehti Mondo
 15. muotilehti Trendi (verkkoyhteisö Lily)
 16. autolehti Tuulilasi
 17. asumisen lehti Unelmien Talo & Koti
 18. puutarhalehti Viherpiha
 19. terveyslehti Voi Hyvin

Kaikki lehdet on mahdollista tilata ja nauttia kotona. A-lehdet myös tarjoaa mahdollisuutta lukea tilaamia lehtiä verkkoversiona, mobiililaitteella tai tabletilla. Jos selata lehtiarkistoa, on mahdollista edes hakea vanhojen lehtien sisältöä.

Tilaamalla lehtiä on mahdollista saada A-lehdet tilaajalahjakaupan päälle. Tutustua kaikkiin tarjouksiin ja ehtoihin voidaan A-lehtien verkkosivulta lehtitilaukset.a-lehdet.fi.

Onko mahdollista tehdä A-lehdet peruutus?

Jokaisella asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksen, jos ei enää ole halua tai tarvetta saada lehtiä.

Kaikki kestotilatut lehdet täytyy peruuttaa ja irtisanoa erikseen, siis jokaisella lehdellä (jos niitä on muutama) on oma lasku, minkä pitää maksaa. Määräaikaiset tilaukset loppuvat tilausjakson loppuun. Kestotilaukset ovat sellaiset, että lehti tulee asiakkaalle kestona, niin kauan, kunnes irtisanotaan tilauksen. Lehti täytyy aina peruuttaa ilmoittamalla kustantajalle. Jos asiakas ei maksaa laskuja, se ei tarkoittaa lehtien peruuttamista, vain antaa lisäongelmia kun velat ilmestyvät.

Tehdä peruutuksen on mahdollista:

Jos halutaan tehdä peruutuksen, pitää ottaa huomioon, että peruutusoikeus ei koske digilehtiä. Mikäli ostotapahtumassa on yksi tai muutama tilausta, niin yhden tilauksen peruuttaminen tarkoittaa, että peruutetaan kaikki ostotapahtuman tilaajalahjat.

Kirjaudu A-lehdet -omaan sivuun ja saa kaikki asiat hoidettuna

Kirjautuminen A-lehtien palveluun netissä antaa todella monta mahdollisuuksia hoitaa asiat itse ottamatta yhteyttä asiakaspalveluun. Rekisteröiminen on todella helppoa, jos kerran on jo antanut asiakas- ja postinumero – yhdistelmälle ja on saanut salasanan, ollaan rekisteröitynyt ja voidaan kirjautua sisään.

Samalla sähköpostiosoitteella ei saa liittää muutamaan asiakasnumero-postinumero -yhdistelmään. Sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksena. Siihen lähetetään linkin, josta päästään luomaan salasanan.

Mitä voidaan tehdä kirjautuessa palveluun netissä?

 1. tilata tai peruuttaa lehtiä
 2. muuttaa asiakastietoja, muun muassa osoitetta
 3. lähettää lahjakortin
 4. tarkistaa, minkä lehden saadaan henkilökohtaiseen tilaus hintaan
 5. vaihtaa tilauksen tyypin
 6. päästää nopeasti asiakaspalveluun lähettämällä viestin. Se on helpompaa, koska kun ollaan kirjautunut, palvelijalla on jo jotkut tiedon asiakkaasta ja asioiminen on nopeampaa.

Missä tilanteissa on hyödyllistä pyytää apua asiakaspalvelusta?

Tarvittaessa apua tai neuvontaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja saa välittömästä ammattimaista apua. Joskus kysymykset ovat yleiset, vastaukset joihin eivät tarvitse henkilökohtaista apua. Sille tarkoitukselle verkkosivulla on luotu jakso, missä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin on koottu. Mahdollisimmat kysymykset on jaettu aiheeksi, jotta vastausten löytämisen olisi helpompaa.

Osoitteenmuutokset:

Peruutukset:

Tilaaminen ja laskutusasiat:

Nettiongelmat:

Lehden jakelu:

Tilaajaedut:

Jos asiakas ei löytänyt vastausta kysymyksiin tai aihe tarvitsee enemmän henkilökohtaista apua, ota yhteyttä  A-lehdet asiakaspalveluun. On nopeampaa lähettää viestin lomakkeella osoittamalla asiakasnumeron ja osoitteen. Mutta on mahdollista saada apua myös muilla tavoilla, vain käytä A-lehdet yhteystiedot valitse sopivan tavan.

 

11 Responses

 1. apu lehti ei tullut saanko uuden lehden kalevi teppo pihlajatie 13B 04480 haarajoki asnro 169818455

 2. En jatka enään Apu terveys lehden tilausta, katkaisen lehden tilauksen nyt. miten lasun maksu, voitteko ottaa sähköpostitse yhteyttä.

 3. Pyydän, että lopetatte Avotakka-tilaukseni osoitteeseen:
  Jenni Laitinen, Kyllöläntie 18, 40600 JYVÄSKYLÄ mahdollisimman pian.
  Olen maksanut tilauksen lukuunottamatta 30.4.2020 päivättyä
  laskua, josta on erästä 3/3 tullut huomautuslasku 36,00 euroa.
  Maksan ko. laskun tänään.

 4. Sain Eeva-lehden laskun jatkuva tilaus alkaa 30.12.2020 mutta edellisen laskun
  alkamispäivä oli 29.01.2020 onko yksi kk molemmissa laskuissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puhelutiedot