Norwegian asiakaspalvelu palvelee eri tavoilla, tarkista Norwegian yhteystiedot

Norwegian air toimii lähentääkseen ihmisiä toisiaan

Norwegian tai Norwegian Air Shuttle on Norjan halpalentoyhtiö, joka tarjoaa korkeataajuiset kotimaan lennot Skandinaviassa, liikelennot esimerkiksi Lontooseen ja lomakohteet Välimerelle ja Kanariansaarille. Yhtiö palvelee enemmän kuin 33 miljoonaa matkustajaa vuosittain ja nyt on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa.

Norwegian toimii yli 500 reitillä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on noin 9500 työntekijää, osa heistä palvelee asiakkaita Norwegian asiakaspalvelussa ympäri maailmaa.

Nykyään yli 80% asiakkaita varaa lentoja verkkosivuilta tai asiakaspalvelun avulla käyttämällä Norwegian yhteystiedot.

Mitkä Norwegian yhteystiedot käyttää, jotta ottaa yhteyttä asiakaspalveluun nopeasti?

Norwegian air yhtiö palvelee paljon asiakkaita koko maailmassa, siksi on tärkeä, että jokainen heistä voi helposti saada neuvonta häiriötilanteissa tai apua, mikäli se tarvitaan. Siis jos on tarve ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, etsiä vastaus tai vaikkapa jakaa mielipidettä, käytä seuraavat yhteystiedot:

Onko mahdollista seurata Norwegian suomi sosiaalisessa mediassa?

Norwegian ehdottaa monta tapaa saada tietoja sekä lennoista että uutisista ja tarjouksista. Tutustua uusiin kohtiin ja tietää enemmän yhtiöstä voidaan helposti verkkosivulta. Mutta kun nykyään ihmiset ovat niin tottuneet sosiaaliseen mediaan, seurata Norwegian kehittämistä nyt voidaan myös:

Mitä pitäisi tietää ennen Norwegian chat käyttöä?

Chat palvelu on luotu, jotta asiakkaat voisivat helposti ja nopeasti saada apua soittamatta puhelimitse. Mutta ennen chat käyttöä pitäisi muistaa muutamat asiat, jotta asioiminen olisi helppoa ja tuloksellista.

Omat matkat palvelu auttaa hallita varaukset missä ja milloin tahansa

Jotta helpottaa asiakkaiden kokemus, verkkosivulla on luotu palvelu kutsutaan Omat matkat. Sinne voi kirjautua, jos on jo luotu profiili, tai tarkista varauksen kirjautumatta, vain varauksen viitteellä. Mitkä asiat voidaan hoitaa tässä palvelussa?

Jos asiakas on rekisteröitynyt jo kauan sitten ja unohtunut salasanaa, se ei ole ongelma, kun tarvittaessa uusi salasana lähetetään uudelleen sähköpostiosoitteeseen.

Mitkä erityispalvelut Norwegian tarjoaa?

Norwegian haluaa, että asiakkaat saavat ei vain mukavat lennot, mutta myös koko lomapaketin. Siksi Norwegian verkkosivulla voidaan samalla:

Mihin kysymyksiin Norwegian asiakaspalvelu pysty vastaamaan?

Matkan suunnitteleminen on todella tärkeä, kun halutaan että kaikki meni moitteettomasti ja lennosta saa mukavat muistot. Siksi on parasta saada vastauksia ilmestyneisiin kysymyksiin ammattimaisilta, sillä matkan aikana asiakkaalla on kaikki tarvittavat tiedot.

Norwegian asiakaspalvelu mielellä auttaa asiakkaita vastaamaan niihin ja moniin muihin kysymyksiin sopivalla yhteyskanavalla. Jos tarvitaan mitä tahansa apua tai neuvonta lennon kanssa, käytä Norwegian yhteystiedot ja ratkaisu löydetään nopeasti.

5 Responses

 1. Hej. vi anlitade Norwgian flygbolag och åkte till Teneriffa 7.3 till 21.3. Så kom då denna corona viruset och Finland uppmanade alla resenärer att komma hem till Finland så fort som möjligt. Ok. vi ringde till Norwegian hela måndagen men inget svar. på tisdag morgon fick vi svar och fick vänta 45 minuter, men vi kom fram och fick ombokat vår resa MEN, MEN, MEN. Ni tog 827,30 euro för att vi bokade om vår resa trots att Finland uppmanat alla att komma hem så fort som möjligt. dessutom blev det plan som vi skulle komma hem med på lördagen inhiberat. !!!!!!! Jag kan inte förstå att ni kan och täcks ta så mycket pengar för att vi skulle slippa hem i dessa corona tider!!!! Jag önskar att ni betalar tillbaka 827,30 till oss!!! det var inte vårt fel att vi måste komma hem tidigare och dessutom blev vårt plan inhiberat. Hur förklarar ni det?????? med vänliga hälsningar Janet och Carl-Henrik Zweigberg

 2. URGENT !!!
  I need ASAP my missing cash points because I need to make 3 more reservations !!
  Ref NO: 200714-001468
  Virpi Kutu

 3. Hi. I have a travel Reservations to Malaga. How could I get from an established trip The Reservations is RDB3QX. I have do ne touch the cancelation of the internet.

 4. Jag har två inhiberade resors uppgifter som jag borde få ersatta av flygbolaget.
  Men, men, men jag kommer inte fram per telefon till ert nummer i Helsingfors.
  Så jag kommer inte tilltals med någon person. Dessutom kan jag inte göra detta på internet eftersom
  datorn säger att mina bokningnummer är fel. Hur kan de vara fel när jag har biljetterna här och har betalt
  dem???
  Ber vänligen att ni kontaktar mig. please.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puhelutiedot