asiakaspalvelu numero

Käytä Elisa chat tai Elisa asiakaspalvelu numero, jos tarvitaan saada apua tai vastauksia

Miksi asiakkaat luottavat Elisaan?

Elisa on pääasiassa Suomessa ja Virossa toimiva televiestintä, ICT ja digitaalinen palveluyhtiö. Se palvelee yli 2,8 miljoonaa asiakasta, joilla on yli 6,2 miljoonaa tilausta. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä viestintä- ja viihdepalveluja sekä työkaluja organisaatioille digitalisoimaan toimintaansa ja parantamaan tuottavuutta.

Markkinajohtajana se on myös edelläkävijä uusissa verkkoteknologioissa ja innovaatioissa, kuten 5G. Yhteistyö muun muassa Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa maailmanlaajuisesti kilpailukykyiset palvelut.

Elisan asiakaspalvelu on vielä yksi syy, miksi asiakkaat luottavat Elisaan. On monta eri tapaa ottaa yhteyttä, vaikkapa Elisa chat tai Elisa asiakaspalvelu numero. Elisa yrityspalvelu palvelee asiakkaita eri kanavilla, kuin henkilöasiakkaita. Mutta riippumatta yhteydenkanavasta, asiakaspalvelu auttaa nopeasti ja ammattimaisesti.

Mitkä palveluja ja tuotteita Elisa tarjoa asiakkaille?

Elisa yritys on nykyinen ja moderni yritys, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja kiinnostuksen kohteet. Sillä se tarjoaa asiakkaille digitaalisia ratkaisuja jokapäiväiseen elämään, sama kuin laitteita, joita ihmiset nykyään tarvitsevat. Samaan aikaan Elisa auttaa yrityksiä niiden toiminnassa ehdottamalla työkaluja toimistoon, myynnin ja markkinoinnin tueksi. Elisa tarjoaa henkilöasiakkaille ja yritysasiakkaille muun muassa:

 1. IT- ja tietoliikennepalveluita yrityksille
 2. teollisen internetin palveluita
 3. fiksut puhelin- ja vaihderatkaisut
 4. erilaiset työkalut toimistoon, kuten Office 365 tai Elisa E-faks
 5. laitteet jokapäiväiseen elämään, mm puhelimet, tabletit, tietokoneet jne.
 6. kaapeli-TV ja tukevat laitteet
 7. Elisa Viihde palveluita
 8. Elisa Kirja-verkkokirjasto
 9. kotipuhelimet, puhelinliittymät ja muut Saunalahti-liittymät jne.

Onko Elisa asiakaspalvelu puhelinnumeroainoa tapaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Elisan asiakkaita on enemmän kuin neljä miljoona, suurin osa joista asuu Suomessa. Joka päivä asiakaspalveluun otetaan yhteyttä tuhansia kertaa. Sillä on monta eri tapaa hoitaa asiat sekä verkossa että asiakaspalvelun avulla. Tutustu kaikkiin yhteydenkanaviin, jotka Elisa asiakastuki ehdottaa:

Käytä Elisa yrityspalvelun yhteystiedot, jos tarvitaan apua

Jotta kaikki asiakkaat saavat ammattimaista ja nopeaa apua asiakaspalvelusta, jokaista asiakasryhmää palvellaan eri kanavilla. Sillä ollaan varmaa, että pääsee oikealle puolelle. Yritysasiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun  seuraavilla tavoilla:

Elisa asiakastuki on saatavilla myös sosiaalisessa mediassa

Elisan sivustoilla sosiaalisessa mediassa asiakkaat voivat löytää sekä monta mielenkiintoista tietoja että apua asiakaspalvelusta. Verkkosivuilla löydetään viimeisiä uutisia, mainoksia ja uutuuksia, keskusteluja Elisan asiakkaiden välillä ja monta muuta. Elisan Sometiimi palvelu auttaa ratkaisemaan ongelmia Facebook ja Twitter sivulla. Seurata Elisa sosiaalisessa mediassa voidaan:

Kirjaudu OmaElisaan, jotta saada apua Elisa chatissa mahdollisimman nopeasti ja ammattimaisesti

Elisa chatissa sekä henkilöasiakkaat että yrityksen edustajat voivat saada apua todella nopeasti. Jotta asioiminen chatissa olisi tuloksellista, on parempi ensin kirjautua OmaElisaan (tietokoneella tai mobiilisovelluksessa). Se tehdään sen vuoksi, että kirjautumisen jälkeen vastaavalla palvelijalla on enemmän tietoa asiakkaista eikä hänen täytyy kysyä lisää ja turhaa kysymystä.

Chat löytyy Elisa verkkosivuston oikeasta alalaidasta silloin, kun chat palvelija on vapaana. Jos chat ikkuna ei näy, se tarkoittaa, että kaikki palvelijat ovat varattuna. Siinä tapauksessa voidaan odottaa ja uudistaa sivustoa, tai jos tarvitaan välittömästä apua on parempaa soittaa asiakaspalveluun puhelimitse.

Elisa viihde asiakaspalvelu auttaa, jos on kysyttävää palvelusta

Elisa Viihde on palvelu, jonka avulla saadaan kaikkea, mitä viihtymiseen tarvitaan. Elisa Viihteessä on mahdollista katsoa elokuvat, sarjat ja urheiluohjelmat silloin, kun asiakkaalle sopii vaan. Elisa tarjoaa elokuvien ja sarjojen tallentamista suoraan tv:stä, sillä voidaan  katsoa niitä missä ja milloin vain: puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai suoraan televisiosta.

Kaikkiin Elisa Viihteen palveluihin voidaan tutustua sen verkkosivustossa elisaviihde.fi.  Elisa Viihde asiakkaat voivat löytää kaikki tarvittavat tunnukset OmaElisasta. Asiakaspalvelu auttaa, jos on kysyttävää palvelusta tai tarvitaan neuvonta sekä ohjeita. Esimerkiksi sellaisia tietoja voidaan saada:

 1. Elisan viihteen tilaaminen ja tilauksien eteneminen
 2. tunnukset ja koodit
 3. Elisa Viihde sovellus ja sen käyttäminen
 4. apua viihden ongelmatilanteissa
 5. palveluksen siirto toiseen osoitteeseen
 6. Elisa Viihteen tietosuojakäytäntö ja monta muuta.

Mihin kysymyksiin saa vastauksia soittamalla Elisa asiakaspalvelu numeroon?

Ottamalla yhteyttä asiakaspalvelun voidaan ei vain saada apua, mutta myös tietää lisää palveluista ja tuotteista, saada ammattimaista neuvontaa tai tulla Elisan asiakkaaksi. Jos ilmestyy mikä tahansa kysymys, asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan.

Vastaukset moniin yleisiin kysymyksiin ja ohjeet voidaan löytää verkkosivustolla valitsemalla aiheen:

Matkapuhelinliittymät

Laskutus

Laajakaista

Mobiililaajakaista

Kaapeli-TV

Elisa Kirja

Ohjeet ja vastaukset niihin aiheisiin ja kysymyksiin voidaan löytää verkkosivustolta tai soittamalla Elisa asiakaspalvelu numeroon.Jos tarvitaan enemmän henkilökohtaista apua tai neuvonta, parempaa kirjoittaa Elisa chatiin. Mutta mitäpä yhteyskanava käytetään, Elisa takaa korkealaatuista palvelua.

2 Responses

 1. Elisa kirjan uudella kuukausimaksulla väitetään voitavan kuunnella Suomen laajimman äänikirjavalikoiman kirjoja. Otin kokeilujakson ja yritin ladata Petteri Taalaksen tuoreen äänikirjan, joka löytyy valikoimasta, mutta kuukausijaksoin tilaajalle sitä ei löydykään. Ymmärrämkö oikein, laajaksi mainostettu äänikirjavalikoima onkin todellisuudessa rajoitettu valikoima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puhelutiedot