Karjalan Tuki – Kuusankoski ry Asiakaspalvelu Yhteystiedot

Yrityksen nimiKarjalan Tuki - Kuusankoski ry
Yrityksen tunnus1744993-9
OsoiteValtakatu 70, 45700 KUUSANKOSKI
Puhelinnumero05 375 8095
Websitehttp://www.karjalantuki.com
Vienon Kammari ja toiminta

Karjalan Tuki - Kuusankoski ry on tuttavallisemmin Vienon Kammari. Menossa on siis Kammarin 13. toimintavuosi Kuusankoskella osoitteessa Valtakatu 70. Toteutamme lähimmäisyyttä kotikaupungissa, Venäjän Karjalassa, Viipurissa ja Latviassa. Kaikille tarjotaan mahdollisuus tulla mukaan toteuttamaan lähimmäisen apua kanssamme. Tähän mahdollisuuteen ovat innokkaasti tarttuneet kotikaupungin väki sekä suuri joukko ihmisiä ympäri Suomea. Myös monet yritykset tukevat työtämme lahjoituksin.

Tärkeä tavoite on myös työllistää Kammarille. Olemme ELY-keskuksen PETRAUS-hankkeessa mukana kolmatta vuotta. Hanke on työllistänyt 6 henkilöä. Muuten olemme vuoden aikana erilaisilla nimikkeillä työllistäneet 43 henkilöä.

Harjoitamme kierrätystä. Vaatteet, huonekalut, astiat, apuvälineet, hygieniatuotteet, muutamia nimikkeitä mainiten, ovat tuhansia tonneja avustusvientiä. Moneen avustuskohteeseen paketti on ollut odotettu apu.

- Kirpputori avoinna: ma-pe klo 09:00 - 17:00

- Lahjoitustavaran vastaanotto: ma-pe klo 9:00 17:00

Vuosien aikana olemme tehneet käyntejä lastenkodeissa, sairaaloissa, vanhainkodeissa, päihde- ja huumeyksiköissä, vankiloissa, kriisikeskuksissa, seurakunnissa, sosiaalikeskuksissa ja kouluissa. On ollut kummiperheitä ja -vanhuksia. On oltu perustamassa perhekerho Viipuriin. Sotalesket ovat voineet osallistua sururyhmään.

Toimintamme helmenä ovat olleet äitiyspaketit äideille ja vauvoille. Paketit jakautuvat kaikkiin avustuskohteisiimme. Avustustoiminnan tukijat ovat tehneet jaettavaksi 3059 sukkaparia ja lapasia 1297 paria. Lisäksi vapaaehtoistyön sisaret ovat kutoneet 80 vauvannuttua Etiopian vauvoille.

Avustusmatkat ovat sisältäneet avustus-, kulttuuri- ja ostosmahdollisuuden. Kaikki mukana olleet lukuisat matkustajat ovat maksamalla matkansa sponsoroineet avustusmatkoja.

Tervetuloa mukaan lähimmäistyöhön!

Jäsenmaksun yhteydessä on hyvä ilmoittaa osoite, jotta voimme lähettää jäsenkirjeen.

Yhdistyksen tili jäsenmaksuille ja rahallisiin avustuksiin on: KSOP FI75 5750 7720 0354 72.

Lisätietoa toiminnasta antaa:

Vieno Viitakare

Puheenjohtaja

Puh. 040 7512812

Call Now ButtonPuhelutiedot