Kuljetusliike Kim-Johan Nuikka Oy Asiakaspalvelu Yhteystiedot

Yrityksen nimiKuljetusliike Kim-Johan Nuikka Oy
Yrityksen tunnus0869631-3
OsoiteVeckjärventie 3, 06150 PORVOO
Puhelinnumero040 084 1025
Websitehttp://www.kuljetusnuikka.fi
Kuljetukset ammattitaitoisesti hyvällä kalustolla koko Suomen alueella!

Kuljetukset ammattitaitoisesti hyvällä kalustolla koko Suomen alueella!

Soita ja kysy lisää!

Olemme vuonna 1982 perustettu toisen polven porvoolainen kuljetusliike, joka hoitaa ripeitä kuljetuspalveluja niin paketti-, kuorma-, puoli- ja täysperävaunullisilla autoilla. Lisäksi teemme myös kiinteistöhuoltoa kuten lumi- ja maansiirtotöitä sekä toteutamme varastohotellipalveluja.

Yrityksemme perusti Juhani Nuikka, joka vuonna 1982 osti silloiselta työnantajaltaan Onni Viljalalta yhden täysperävaunun ja aloitti kuljetuspalvelujen toteuttamisen. Vuonna 1998 sukupolvenvaihdos muutti yrityksemme nykyiselle nimelleen eli Kuljetusliike Kim-Johan Nuikka Ky'ksi. Samalla aloitimme myös kuljetuspalvelut yhden pakettiauton voimin.

Nykyään olemme noin 30 henkilön yritys, joka hoitaa kappaletavara- ja irtotavarakuljetusten lisäksi ADR- ja jakelukuljetuksia sekä suurten erien massakuljetuksia. Myös kiinteistöhuolto, maansiirto- ja varastohotellipalvelut kuuluvat palvelukokonaisuuteemme. Olemme tunnettuja ja arvostettuja ripeästä sekä ammattimaisesta palvelusta. Yksittäisten toimeksiantojen lisäksi teemme pitkäaikaisia kuljetussopimuksia.

Call Now ButtonPuhelutiedot